RESPIRACIÓ CONSCIENT

FER SESSIONS DE RESPIRACIÓ PERQUÈ?

 

La respiració és un mitjà per facilitar el creixement humà i l’expansió de la consciència, està considerada com la base per equilibrar els aspectes físics, emocionals, mentals i espirituals que composen la nostra personalitat. Per il·lustrar dos estats molt freqüentats de les nostres ments, permeteu-me aclarir la diferència entre estrès i distrès. L’estrès contràriament del que normalment s’entén, és una emoció bona perquè porta energia i ganes de fer coses, tot el contrari que el distrès que és perjudicial i el podem identificar quan les accions que fem del dia a dia estant plenes d’ansietat i preocupació. En els dos estats és complicat fer canvis profunds. Per fer possible qualsevol canvi en la nostra vida hem d’utilitzar les eines necessàries…” així com pel fuster és imprescindible disposar de fusta, serra i martell  “, la persona que vol fer un pas endavant en el creixement personal, necessita dominar l’art de la respiració connectada. Perquè? és preguntaran? Dons perquè quant respirem de forma conscient ens situem amb una bona posició per complir una de les primeres regles bàsiques del creixement…que és, Relaxar-nos, també és un exercici fonamental per augmentar l’autoestima. Hem d’aconseguir relaxar el nostre cervell de tal manera que el puguem situar en un estat Alfa, on les ones cerebrals s’alenteixen fins a situar-se entre 13 i 8 cicles per segon. Aquest estat és el que possibilitarà que arribem a la porta d’entrada de l’inconscient i que puguem analitzar situacions determinades del nostre passat del nostre present i crear els nostres objectius de futur. Per això no em cansaré mai d’insistir en que una bona respiració et prepara pel canvi.

veure +     

Entradas recientes

145 – AMOR – ATRACCIÓ – AUTOESTIMA

264F301015.   AMOR

Quan parlo d’amor, reconec que m’agrada definir-lo com una font d’energia imparable. Alerta, doncs, tenim a les nostres mans cultivar-la o tallar-la!

138F170315    ATRACCIÓ

No cal que et quedis tan sorprès o sorpresa, si observes sense filtres com va la teva vida, en algun moment acceptaràs que t’arriba allò que has sembrat!

9F100914.   AUTOESTIMA

Algun dia descobreixes que t’has passat la vida fent tot allò que els altres et demanen que facis i el que el món espera de tu. Beneït el dia que ho descobreixes, és el punt de partida per posar els fonaments per fer el que vols fer i començar a treballar per aconseguir-ho.

 

 

 1. 144 – ACCEPTACIÓ-AFERRAMENTS-COMUNICACIÓ Deja un comentario
 2. 143 -AFERRAMENTS – AMOR – SEXUALITAT Deja un comentario
 3. 142 – ESCOLTAR LA VIDA – REBEL·LIA – AGAFAR EL PODER Deja un comentario
 4. TENS UN PROPÒSIT A LA TEVA VIDA? Deja un comentario
 5. VIURE EN “PAU ACTIVA”, COM? Deja un comentario
 6. I TU, COM DORMS? Deja un comentario
 7. JO NO HE NASCUT PER ODIAR A NINGÚ! Deja un comentario
 8. OMPLE’T DE SILENCI! Deja un comentario
 9. EL CONEIXEMENT ÉS PODER? Deja un comentario
 10. ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA? Deja un comentario
 11. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deja un comentario
 12. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deja un comentario
 13. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deja un comentario
 14. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deja un comentario
 15. TENS AMIGUES I AMICS? 1 Respuesta
 16. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deja un comentario
 17. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deja un comentario
 18. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deja un comentario
 19. COMUNICACIÓ… QUINA? Deja un comentario