CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

JO NO HE NASCUT PER ODIAR A NINGÚ!

Ni tu ni jo hem nascut per odiar a ningú. Quan algú té aquest sentiment d’odi vers un altre, ens podem preguntar, què ha succeït a la seva vida? Possiblement l’herència dels seus progenitors, educadors, creences, amics, assetjaments, país… poden haver ajudat a desenvolupar aquesta emoció. Qui ho sap? Hi ha tantes possibilitats? Però el cert de la qüestió és que el personatge odiat moltes vegades ni se n’assabenta i som nosaltres els que ens turmentem i sofrim els efectes de la causa d’odiar algú. Pensa que el teu cos pren bona nota del que passa per la teva ment i si no corregim aquesta forma d’actuar et pot passar factura en el teu fetge i a la llarga que s’alteri aquest òrgan. D’altra banda la teva autoestima va minvant en puntuació, perquè quan permets que el món exterior t’alteri internament vol dir que tens un grau baix de respecte cap a la teva persona. Et pots preguntar, i doncs si em passa això com ho haig de resoldre? Hi ha molts llibres d’autoajuda en què podràs trobar receptes per alliberar-te de l’odi i les ràbies, però jo te n’explico una que he experimentat durant molts anys que és supereficaç i que algú va escriure que era un “acte d’intel·ligència”, la recepta es diu PERDÓ. Si perdones de veritat, t’alliberes totalment d’aquests sentiments que a qui més perjudiquen és a un mateix. Ei, si perdones i oblides… Si no, continues atrapat! Aprendre a perdonar hauria de ser assignatura obligatòria. Et desitjo èxit. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. OMPLE’T DE SILENCI! Deixa un comentari
 2. EL CONEIXEMENT ÉS PODER? Deixa un comentari
 3. ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA? Deixa un comentari
 4. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deixa un comentari
 5. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deixa un comentari
 6. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 7. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 8. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 9. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 10. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 11. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 12. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 13. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 14. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 15. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 16. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 17. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 18. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 19. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari