CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES!

Un pispa, és aquell que et roba d’amagat, sense que en tinguis consciència, sense violència ni intimidació, però et roba! En una societat cada vegada més competitiva i plena d’agendes, compromisos i estrès, EL TEMPS agafa un protagonisme tan brutal que “els que dominen el món i les ments”, n’han pres plena consciència i han dissenyat una estratègia favorable als seus interessos i l’han sabut vendre amb una finor i elegància increïble. Fixa’t que quasi t’han fet creure que del que ells en diuen, perdre el temps, és un pecat pel qual ets mereixedor d’una penitència. Mentre et roben el temps, no et permeten mirar-te, t’impedeixen estar amb tu, t’impossibiliten silenciar la teva ment… Ho calculen tot, perquè cal que estiguis ocupat! Per aquest motiu van començar a posar els productes en lineals de venda, així tries, agafes, descarregues a caixa i tornes a carregar. O si vas a la benzinera agafes la mànega, omples, la penges i pagues. Però ara ja han fet el gran salt que els portarà al control total del planeta. Han integrat les xarxes a l’interior de cada u de nosaltres i no s’han conformat en robar-nos el temps, ara ens ensinistren de tal manera que et mostren com volen que siguem, pensem i votem! Crec que estem al límit de convertir-nos en una mena d’éssers humans robòtics sense capacitat de pensar i decidir el nostre futur. Jo personalment no hi estic d’acord, em rebel·lo i lluito per no ser el seu titella. I tu? Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 2. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 3. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 4. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 5. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 6. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 7. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 8. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 9. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 10. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 11. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 12. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 13. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 14. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 15. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 16. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 17. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 18. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 19. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari