CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

TENS AMIGUES I AMICS?

En tens? Quina sort que puguis respondre afirmativament a la pregunta. Són els de sempre o els has fet fa poc? Potser canvies contínuament d’amics? O també en vas emmagatzemant de nous per les xarxes sense saber ni qui són? De fet, dels que en dius amigues i amics, ho són? L’amistat, alguns la defineixen com un lligam d’afecte entre dues persones… Si hi estàs d’acord podem continuar. Em meravella escoltar, l’un dient a l’altre… “el que has de fer tu…”, “el que et convé és…”, “jo amb aquesta, veig  clarament que t’equivoques”, “quan vaig veure com et mirava, sabia que mentia”, etc., etc., etc. Has sentit de la boca de les teves amigues o amics aquestes frases, sovint, o de tant en tant? Doncs, agafa’t bé, perquè et diré que probablement cap dels que et diguin aquestes frases és amiga o amic teu. Tingues en compte que l’inconscient de cada un de nosaltres, emmagatzema totes les experiències viscudes, positives i negatives, i si no aprenem a netejar el nostre inconscient, l’escamparem a tot aquell que se’ns apropi. Vull dir-te que quan algú amb molta insistència o força et diu el que has de fer, podries començar a entreveure que no és una persona sàvia, sinó que el que està fent és una transferència del seu inconscient a la teva persona i si li fas cas acabaràs al mateix lloc que ell o ella. Tindre un amic o amiga és estar amb els braços i el cor oberts, perquè pugui dir-te: NECESSITO QUE M’ESCOLTIS… I tu ser capaç de fer silenci. Adeu. 

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 

 1. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 2. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 3. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 4. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 5. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 6. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 7. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 8. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 9. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 10. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 11. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 12. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 13. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 14. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 15. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 16. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 17. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 18. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 19. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari