CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

I TU, COM DORMS?

I tu, com dorms? És una pregunta que faig sovint a la meva consulta i us asseguro que he rebut tota mena de respostes. Dormo fatal, hauré de canviar el matalàs, el meu llit és incòmode, hauré de canviar d’habitació, l’orientació del meu llit no és la correcta, a l’habitació m’entra llum, sento molts sorolls, si em desperto començo a donar voltes als temes que tinc per demà, etc. Totes aquestes respostes són reals o és que sempre busquem l’explicació del que succeeix a la nostra vida a l’exterior i ens resistim a mirar el nostre interior? Abans de recórrer a la pastilla, si voleu, podeu intentar discernir què passa per la vostra ment durant les vint-i-quatre hores del dia i segurament que vosaltres mateixos o bé amb l’ajuda d’un professional podreu descobrir algunes coses, no totes, que poden ser la causa del vostre insomni. Una d’important pot ser l’observació de la vostra capacitat per viure el present, observeu també el nivell de crítica que us feu a la vostra persona. Respiro bé? Pregunta-t’ho i observa-ho. El món que visc, s’assembla una mica al meu ideal intern que voldria? Sempre estic cansat/da? Les respostes podran donar-te pistes. L’energia vital situada en el primer “camp energètic o doble eteri” es carrega a través d’un bon dormir; si no pots conciliar el son, com que aquest camp serveix per protegir el cos físic, és del tot normal que et sentis cansat que sentis dolors i malestar general. Cal que et cuidis, ets una peça única! Estima’t! Adeu.

CLICA >>>    LOGO FACEBOOK PETIT  clica newsletter

 1. JO NO HE NASCUT PER ODIAR A NINGÚ! Deixa un comentari
 2. OMPLE’T DE SILENCI! Deixa un comentari
 3. EL CONEIXEMENT ÉS PODER? Deixa un comentari
 4. ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA? Deixa un comentari
 5. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deixa un comentari
 6. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deixa un comentari
 7. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 8. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 9. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 10. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 11. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 12. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 13. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 14. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 15. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 16. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 17. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 18. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 19. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari