CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

TENS UN PROPÒSIT A LA TEVA VIDA?

Una de les lleis espirituals de la vida per assolir l’èxit, és que trobis al llarg de la teva existència el que, amb llenguatge sànscrit, es coneix com a “Dharma” o propòsit de vida. Escric sobre aquest tema, perquè de forma recurrent se’m pregunta sobre això. Jo crec que, cada un de nosaltres, som obres mestres i úniques i que en el pla físic gaudim d’un cos per trobar el verdader objectiu de la nostra vida; el que hem de fer, solament ho podem fer nosaltres. Intentar trobar el propòsit o objectiu de la nostra vida de forma obsessiva i posant-hi molt esforç ens portarà a un camí erroni. Deepack Chopra diu que calen tres condicions per descobrir el Dharma. La primera és reconeixe’s com a ésser espiritual; la segona, acceptar que tinc un talent singular, i la tercera condició és sentir la necessitat de preguntar-te, què puc fer per millorar aquest món? Personalment no crec que hi hagi un temps precís per descobrir l’objectiu de la nostra vida, sinó que penso que l’anem descobrint al llarg del nostre caminar… Sense estrès ni presses, però sí amb constància i voluntat. Ara recordo una frase que deien els nostres avis: “Mira, sembla que hagi nascut per fer això”. La recordes? Ells aquí ja parlaven de propòsit! Et dono una eina per descobrir si has trobat el teu objectiu a la vida. Tanca els ulls, respira una mica, imagina que tens diners i temps abundants i pregunta’t: faria el mateix que estic fent? Si la resposta és sí, ja has trobat el camí. Adeu.¯

CLICA >>>    LOGO FACEBOOK PETIT  clica newsletter

 1. VIURE EN “PAU ACTIVA”, COM? Deixa un comentari
 2. I TU, COM DORMS? Deixa un comentari
 3. JO NO HE NASCUT PER ODIAR A NINGÚ! Deixa un comentari
 4. OMPLE’T DE SILENCI! Deixa un comentari
 5. EL CONEIXEMENT ÉS PODER? Deixa un comentari
 6. ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA? Deixa un comentari
 7. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deixa un comentari
 8. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deixa un comentari
 9. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 10. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 11. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 12. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 13. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 14. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 15. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 16. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 17. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 18. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 19. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari