CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA?

La resposta que et donis a aquesta pregunta, determinarà que el teu estat actual sigui molt diferent i serà un mesurador important  de la teva autoestima i de la teva salut mental. Tots, sense excepció, som molt sensibles i influenciables a l’opinió dels altres. Davant d’aquest fet, cal afrontar-lo des de l’òptica de l’observació i correcció, si cal, del retret, avís o suggeriment per millorar el que sigui possible en nosaltres. Fins aquí correcte; però si nosaltres sempre donem veracitat a l’opinió dels altres, vol dir que som, i em sap greu ser tan contundent, mentalment dèbils i ens considerem poc valuosos, i d’aquesta manera caiem en el parany de creure’ns també allò que solament és percepció de l’altre i aleshores passem a ser quincalla en fraccions de segon. Hi ha qui mai accepta les observacions dels altres, perquè el seu ego no li ho permet, i aquí acabarem tenint un problema de solitud i aïllament. Sé que, en general, no és senzill per l’educació que hem rebut considerar-nos unes persones valuoses… Però t’asseguro que en el precís moment que la societat, els fills, la parella o els amics et diguin “cul de got” i ho creguis cegament… estàs acabat/ada. De la reflexió que plantejo, penja el pensament que per viure en aquest planeta cal desenvolupar un algoritme que ens faci forts i ens apoderi davant les opinions dels altres, potser innocents, però que tant de dolor poden causar a les nostres vides si no sabem com rebutjar-les. Apa, a posar fil a l’agulla! Adeu!

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deixa un comentari
 2. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deixa un comentari
 3. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 4. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 5. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 6. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 7. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 8. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 9. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 10. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 11. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 12. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 13. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 14. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 15. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 16. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 17. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 18. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 19. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari