CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR?

Diu un molt bon amic meu, que qui et deixa d’estimar és perquè no et mereix. És una forma de veure-ho molt respectable. Jo hi veig moltes altres variants que de forma conscient o inconscient es poden donar. Aquell home que es va enamorar de la dona “bandera” en el seu moment i que després dels anys ja no li interessa per a res. I aquella dona que enlluernada per l’aurèola que rodejava aquell “bon partit”, s’entrega fins que es fon la imatge d’ell. També aquell/a que confon l’objectiu i s’entrega a l’home o dona equivocat transferint el desig que tenia per un altre i que en va ser rebutjat/ada. I possiblement n’hi haurien moltes més que podríem explorar… Ara se m’acut per aquells que creuen en el “karma” que també poden deixar d’estimar-te quan s’ha resolt el pacte “kàrmic” de l’existència actual. És cert que quan deixen d’estimar-te sembla que tot al teu voltant s’ensorra i t’ofega tant com la mort. Realment que deixin d’estimar-te, és la mort de l’amor. Però mira, tu ets massa important en aquesta vida per ensorrar-te i rendir-te; després del dol, el sol sortirà si tu ho vols i ho creus. Aquest és el camí, confiar… i possiblement passarà el temps i arribarà a la teva vida un nou amor que et farà descobrir altres aspectes dels quals eres cec en l’anterior relació. Així doncs, endavant, fes un salt amb la teva capacitat per estimar-te, acceptant-te i respectant-te i veuràs com nous amors s’aproparan i donaràs gràcies al que ha marxat. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 2. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 3. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 4. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 5. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 6. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 7. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 8. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 9. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 10. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 11. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 12. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 13. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 14. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 15. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 16. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 17. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 18. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 19. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari