CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

OMPLE’T DE SILENCI!

La immediatesa de les coses que volem, “ho vull ara, ara i ara”, i possiblement un desequilibri inconscient del nostre sistema nerviós, fa que cerquem solucions inajornables, segons la nostra opinió, a tot el ventall de temes pendents que tenim en la nostra agenda i en la nostra ment. De fet per pressa que tinguem, si travessem una via sense respectar els senyals tenim moltes possibilitats de patir un accident. Passa el mateix en la presa de decisions; si no respectem els “tempos”, podem errar el camí cap a la solució i, passat un temps, haurem de reprendre de nou la qüestió que volem resoldre. Cal doncs aquietar la ment per poder entreveure la forma en què hem de procedir davant del que ens inquieta. I us preguntareu, com es fa això? Doncs el títol del pensament en dona la clau: OMPLE’T DE SILENCI!. Et donaré algunes pistes de com fer-ho en funció del teu sistema de creences. Possiblement un pastor es concentrarà en sentir el vent i l’olor de l’herba i, en aquesta abstracció, pot trobar la solució. Seguidors de Jung, invocaran el seu inconscient perquè es faci conscient i la solució aflori. Un agnòstic s’omplirà de confiança i aguantarà fins que la solució sigui perceptible. I un cristià segurament demanarà al seu àngel ajuda per esclarir la situació. Fixeu-vos que tots ells, per resoldre-ho han hagut de passar per desplaçar el soroll mental que bloqueja quasi sempre el pensament correcte, per entrar en un estat de SILENCI I CONFIANÇA! Escolta’t. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. EL CONEIXEMENT ÉS PODER? Deixa un comentari
 2. ETS UNA JOIA O ETS QUINCALLA? Deixa un comentari
 3. QUAN POTS DIR QUE ETS LLIURE? Deixa un comentari
 4. PISPES DE TEMPS…I D’ALTRES COSES! Deixa un comentari
 5. L’ART DE SABER ESCOLTAR! Deixa un comentari
 6. T’HAN DEIXAT D’ESTIMAR? Deixa un comentari
 7. TENS AMIGUES I AMICS? 1 resposta
 8. DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES? Deixa un comentari
 9. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 10. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 11. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 12. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 13. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 14. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 15. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 16. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 17. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 18. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 19. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari