CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

DE QUI ÉS L’ESPAI QUE TREPITGES?

Si arribo a un camp de futbol i em molesten els crits i el soroll que hi ha, possiblement m’he equivocat de destinació, i potser volia anar a una biblioteca on tot fos pau i silenci? A l’hora de triar destinació, cal tindre clar què n’esperem! De fet si tries futbol, saps perfectament que hi hauran crits i opinions enfrontades entre dos punts de vista diferents i que l’espai serà de les dues aficions. En aquesta situació no hi ha res d’estrany, tothom hi participa. I si tries anar al cinema i de sobte el brètol de torn al mig de la pel·lícula es posa a parlar amb la seva companya o company, et sembla la mateixa situació que el futbol? No, oi? Perquè l’espai és de tots els que volen veure la pel·lícula i està fora de lloc no guardar silenci. Prendre consciència d’on ets i a qui pertany l’espai que trepitges ens pot evitar problemes amb “l’altre”. Una cosa que observo i que veig que molesta a tothom, ho manifesti o no, i que succeeix amb una certa freqüència, és entrar en un espai reduït i trobar aquell que està cridant al proveïdor, perquè no li ha portat els totxos, encavalcant-se amb la nena que crida mentre el seu pare està pendent del mòbil i la música estrident de la senyora que mira el vídeo del seu net que acaba de rebre. Tot són coses normals, però crec que hauríem de ser conscients que l’espai de tots no ens pertany en exclusiva. Apa, ja l’he dita! Si aprenem a respectar els territoris viurem millor i ens evitarem alguna bronca. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. HAS EXPERIMENTAT LA SOLEDAT? Deixa un comentari
 2. L’ALGORITME PER VIURE MÉS BÉ! Deixa un comentari
 3. COMUNICACIÓ… QUINA? Deixa un comentari
 4. ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA! Deixa un comentari
 5. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 6. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 7. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 8. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 9. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 10. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 11. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 12. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 13. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 14. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 15. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 16. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 17. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 18. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 19. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari