FORMACIÓ

La meva condició d’artista plàstic, com a ceramista, escultor, pintor, director teatral i escriptor, m’han portat a enfrontar-me contínuament amb el “buit”, “… aquell moment en què cal crear del no-res”, i aquesta habilitat adquirida l’he aplicat a la teràpia de creixement que exerceixo des de l’any 1995.

Em vaig graduar com a Consultor de Pensament Creatiu i terapeuta de la respiració l’any 1994. La meva formació com a terapeuta la vaig rebre de Frederic Solergibert, doctor en Filosofia, màster en Programació Neurolingüística PNL, escriptor, conferenciant i formador de terapeutes professionals, i de Rosa Farrés, psicoterapeuta, guia de PNL i Constel·lacions Familiars.La meva formació pels temes d’harmonització energètica la vaig fer amb Ángel García, filòleg, pedagog i màster en PNL. Imparteix cursos de Reequilibri Energètic Integral.

El 1996 vaig col·laborar amb l’organització del seminari “El poder de nuestra Sabiduria Interior”, que va impartir per primera vegada al nostre país la famosa escriptora i terapeuta Louis L. Hay a l’annexe del Palau Sant Jordi de Barcelona amb més de 3000 participants.

 

 

El 1998 vaig col·laborar com a terapeuta associat en el seminari “El poder de la autoestima”, que va impartir a Barcelona, Lair Ribeiro, doctor en medicina, cardiòleg, investigador de Harvard, professor de la Jefferson de Filadèlfia i autor de més d’una dotzena de llibres..

El 1999 vaig fer un viatge d’expansió de consciència a l’Índia i al Nepal  i fins avui…, que poso tot el meu coneixement al servei d’aquells que busquen camins per sortir del sofriment  i de  la rutina i que volen una nova vida per ells i elles  i un món millor i més just per a tothom.