143 -AFERRAMENTS – AMOR – SEXUALITAT

4F030914   AFERRAMENTS

De manera molt fàcil manifestem que nosaltres fem el que volem, perquè som lliures. Cal estar-ne molt segur, d’aquesta afirmació. Solament és lliure aquell que no està aferrat a res ni a ningú. Això certament és molt difícil. Et proposo que ho tornis a revisar.

A5F040914   AMOR 

Si sents per tu i pel teu entorn menyspreu en el teu interior, la teva vida es torna grisa, fosca i trista. És el moment d’aprendre i fer canvis interns per descobrir que l’amor pot canviar-ho tot a la teva vida. T’animo a provar-ho.

A6F050914   SEXUALITAT

La sexualitat és una de les energies que mou el món, barreja l’amor i el plaer. No hi renunciïs caient amb les rutines, els estereotips i la manipulació que en fan els mitjans audiovisuals per confondre’t i vendre’t el producte que els interessa!  

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s