TENS UN PROPÒSIT A LA TEVA VIDA?

Una de les lleis espirituals de la vida per assolir l’èxit, és que trobis al llarg de la teva existència el que, amb llenguatge sànscrit, es coneix com a “Dharma” o propòsit de vida. Escric sobre aquest tema, perquè de forma recurrent se’m pregunta sobre això. Jo crec que, cada un de nosaltres, som obres mestres i úniques i que en el pla físic gaudim d’un cos per trobar el verdader objectiu de la nostra vida; el que hem de fer, solament ho podem fer nosaltres. Intentar trobar el propòsit o objectiu de la nostra vida de forma obsessiva i posant-hi molt esforç ens portarà a un camí erroni. Deepack Chopra diu que calen tres condicions per descobrir el Dharma. La primera és reconeixe’s com a ésser espiritual; la segona, acceptar que tinc un talent singular, i la tercera condició és sentir la necessitat de preguntar-te, què puc fer per millorar aquest món? Personalment no crec que hi hagi un temps precís per descobrir l’objectiu de la nostra vida, sinó que penso que l’anem descobrint al llarg del nostre caminar… Sense estrès ni presses, però sí amb constància i voluntat. Ara recordo una frase que deien els nostres avis: “Mira, sembla que hagi nascut per fer això”. La recordes? Ells aquí ja parlaven de propòsit! Et dono una eina per descobrir si has trobat el teu objectiu a la vida. Tanca els ulls, respira una mica, imagina que tens diners i temps abundants i pregunta’t: faria el mateix que estic fent? Si la resposta és sí, ja has trobat el camí. Adeu.¯

CLICA >>>    LOGO FACEBOOK PETIT  clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s