EL CONEIXEMENT ÉS PODER?

Entre totes les mitges veritats i mentides que ens han inculcat, per manca de coneixement dels transmissors, evidentment, des que estàvem en el ventre de la nostra mare, fins al dia d’avui, n’hi hi ha una que ens ha fet molt de mal i que encara paralitza l’evolució personal i del planeta. Ens han adoctrinar amb el pensament que “el coneixement ens dona poder”. I si t’ho vas creure i et vas quedar amb aquest pensament com un “mantra”, segur que ja has cursat una o dues carreres, o has llegit tot el que s’ha publicat del tema que t’interessa o bé has fet tots els cursos sobre creixement, o bé…etc…etc. Però si t’observes veuràs que la teva creença actual és que encara no tens prou coneixement i has de seguir i seguir adquirint-ne més i més i més. I ara la pregunta que es fa una majoria és: i de tot aquest coneixement adquirit, què en faig? Si t’has fet aquesta pregunta, segurament hauràs de cercar la resposta a l’exterior, perquè et serà difícil discernir-la per tu mateix/a. Va, et desvelo la fórmula correcta, CONEIXEMENT més ACCIÓ és igual a PODER. Com ho veus? Hi estàs d’acord? Per què em costa tant passar a l’acció? És una bona pregunta que et pots fer! T’ajudo, darrere de l’acció, sempre hi ha voluntat i confiança… I ja saps, la confiança és el contrari de la POR, que és el pensament que immobilitza les accions. Per simplificar, amb el coneixement tu tens el mapa del tresor, però si no et poses a caminar, mai el tindràs! CAMINA! Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s