L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA!

Ens hem preguntat alguna vegada, per què enganyem i/o ens autoenganyem? Potser per sentir-nos bé i no afrontar qui som? Potser per mostrar al món com volem ser vistos? Potser per faltar a la veritat de forma interessada i descarada? Qui té el costum de practicar l’engany, pot ser que ho justifiqui per alguna o per totes les raons exposades. Però fixa’t bé que, totes en comú, plantegen una condició bàsica, exercir un control sobre la teva persona i sobre l’entorn que et mous. Vol dir que a partir de la pràctica de l’engany, hauràs deixat de ser tu i t’hauràs inventat un personatge, que t’obligarà a estar pendent del que dius i fas per no desencisar els que van creure el que deies. Uf, noi/noia, quina feinada viure tot el dia falsejant la teva veritat més profunda! Saps què et dic? Que això no és viure! Darrere d’aquesta actitud sempre hi ha manca de confiança, heretada moltes vegades dels nostres progenitors, educadors o amics i amigues de la nostra infantesa. També l’entorn empresarial, en el passat, justificava l’engany com un ardit que possibilitava més rendes econòmiques, que mostrar-se de forma noble, sincera i autèntica. Afortunadament l’empresa d’èxit ja ha descartat aquesta forma de procedir. T’encoratjo a gaudir de qui ets! Et convido a viure en la veritat a flor de pell i si passat un temps veus que no et funciona, sempre ets a temps de donar-te més temps per aconseguir-ho. Ànims! Adéu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s