PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT!

Hi ha moltes maneres de procedir, perquè el teu futur respongui a la teva programació del present. El “que tu pensis” estructurarà els efectes que recullis, en el dia a dia. La força dels pensaments és tan poderosa, que hauríem d’agafar plena consciència del que representa. Si et repeteixes contínuament que ets una persona “inútil”, t’asseguro que no passarà massa temps perquè comprovis que el món exterior confirma aquesta creença teva. Però també es compleix la profecia si et repeteixes sovint que ets una persona “valuosa”, i podràs comprovar que el teu entorn ho reconeix i confirma. Mentre que llences creences errònies o no, sobre la teva persona, solament tu ets qui recull els efectes generats per aquestes creences. Les coses poden ser més perverses i destructives quan algú que té poder sobre d’altres, crea i manifesta expectatives o prejudicis sobre ells. Crec que un bon exemple pot ser el d’aquells pares que contínuament repeteixen al seu fill o filla que és “beneit o beneita”. Aquesta creença i repetició del “mantra”, farà que els fills s’ho creguin, actuïn com a tals i ho portin clavat fins al dia que algú els faci despertar i sanin aquesta “profecia d’autocompliment”. I què dir d’aquell cap que tracta despòticament els seus subordinats? El remei, perquè no t’afectin les profecies destructives, és cultivar una bona “autoestima” que farà respectar-te, acceptar-te i estimar-te per sobre de tot. Vinga, doncs, a practicar! Adéu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

2 pensaments sobre “PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s