QUÈ PRENS PER SER FELIÇ?  

Quan tens set, veus? Quan tens gana, menges? Quan tens calor, et destapes? Quan tens fred, t’escalfes?  I quan vols ser feliç, què fas? No ho saps? Aquí rau la qüestió. Potser mai has pres res ni has fet res per ser feliç! Aleshores no et pots queixar i caldrà que vegis quines coses has de fer diferents a les que fas, per apropar-te a la felicitat. De fet el que ens aportaria felicitat continuada seria poder fer sempre allò que ens agrada i que ens proporciona plaer, però malauradament no sempre creem les causes per experimentar aquests efectes. La situació òptima seria poder prendre unes vitamines que proporcionessin la felicitat constant. A nivell farmacològic, crec que encara no s’han descobert, però jo em comprometo en aquest escrit a donar-te la recepta per assolir-la. Si estàs d’acord amb mi que fer allò que t’agrada et porta felicitat, per què no ho fas? La responsabilitat està a les teves mans; quan t’allunyes del que t’agrada t’estàs traint; per què? Potser és que inconscientment no mereixes gaudir del que t’agrada? O és que no et pots permetre estar bé? A mi em funciona i desitjo que, si et decideixes, també et funcioni. “Les   vitamines de la felicitat són les DECISIONS”. Decideix gaudir de tot allò que t’agrada! Evita tot allò que no vols. Si no pots evitar-ho, canvia-ho. Si no pots canviar-ho, accepta-ho, i finalment si no pots acceptar-ho, canvia el punt de vista. Així ho crec, ho practico i ho ensenyo. Que siguis feliç. Adéu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s