CAP ON ANEM?  

Us l’heu fet moltes vegades aquesta pregunta? Ells sí, cada dia, moltes vegades. Les seves històries són molt semblant a les de tants d’altres que coneixes i fins i tot poden tindre similituds amb la teva, encara que no la reconeguis. Posaven bona cara a tothom, perquè així, ho havien après. Ella sobrevivia en la relació de parella que tenia, i ell, la veritat és que no s’assabentava de la situació, perquè tal com deia contínuament, tenia molta feina i molts temes per resoldre. Feia anys que durava aquella situació i la trampejaven com podien. Ah, per cert, havien fet seminaris i cursos per millorar la relació, però pel que sembla van servir de poc, ja que no se’n sortien. Ell es distanciava cada dia més, físicament i mentalment, de la seva parella i últimament els ulls se li anaven de forma impulsiva cap a la mirada profunda de la parella d’un dels seus amics. Tot es complicava molt, perquè les seves emocions estaven tancades molt endintre seu i cada vegada es feia més difícil dissimular la seva situació. Va pensar que això que vivia formava part de la normalitat i amb aquest pensament va sobreviure uns mesos més. Quan ja no podia aguantar la pressió interna que patia, va recórrer a fer esport, per oblidar el dia a dia. Va conèixer una noia que li va semblar que seria la persona de la seva vida, però es va repetir la història de l’anterior relació. Sempre passa així! Tancar bé les relacions que  acabem ens prepara per al futur! Adéu.

TWITTER I FACEBOOK

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s