JO SÓC COHERENT!

Sóc coherent! Així es definia aquella dona, ben plantada i que cada matí sortia a «menjar-se el món». Pots fer el que vulguis, li comentava el seu amic, però tingues en compte que cal que siguis coherent, perquè si cada dia decideixes una cosa diferent, com pots comprendre, se’t farà difícil arribar enlloc. Ella en la seva solitud s’analitzava i es deia que era difícil ser coherent, perquè comportava sumar la voluntat i perseverança al que penses, dius i fas. No era, doncs, senzill passar de la definició teòrica del que s’autoafirmava, a la praxi del dia a dia. Ho portava com podia, però val a dir que a poc a poc anava fent passos en la direcció correcta i cada dia actuava més d’acord amb el que pensava i manifestava. Estava satisfeta i ho comentava amb les seves amistats, encara que no rebia massa respostes per la seva part. Alguna cosa no marxava prou bé, perquè ella notava un cert distanciament de la gent cap a la seva persona. Darrerament analitzava tot l’esforç que havia fet els últims anys per arribar a ser coherent i no entenia en què s’havia equivocat? És cert que tal com li va recomanar el seu amic no variava el punt de vista amb facilitat, ja que era molt seriosa amb les seves decisions i les mantenia amb fermesa. Tant se’n van anar distanciant els amics i familiars que es va plantejar cercar ajuda exterior per entendre-ho. Ara és feliç, després de comprendre que havia confós coherència amb rigidesa mental. Adéu.

TWITTER I FACEBOOK

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s