AMB QUINA MÚSICA T’ALCES?  

La meva companya i jo parlàvem sobre una sèrie de qüestions relacionades amb la forma de procedir d’algunes persones i ella em va fer un comentari pel “boc gros” de frase feta: “T’alces amb la teva música!”. I a mi em va semblar sensacional per escriure aquest pensament. Si el nostre present sona d’una forma determinada, quan algú vulgui portar-nos a una altra melodia, haurà de convèncer-nos i donar-nos la partitura correcta; si no, continuarem amb la nostra música. Però caldrà que nosaltres estiguem disposats a escoltar aquests nous sons. Quantes vegades ens passa que ens tanquem en les nostres creences i menyspreem qualsevol punt de vista diferent al nostre? “Escoltar”, paraula màgica, tan difícil de practicar pel fet que molt sovint tenim la resposta feta, a punt per dir-la abans d’acabar d’escoltar el nostre interlocutor. Estem en un món tan dinàmic i canviant que necessitem flexibilitzar la nostra ment, perquè s’adapti als canvis constants; vol dir, doncs, que malgrat que sentim la nostra música constantment no podem menysprear d’altres sons que en moments puntuals poden ser més harmoniosos. També és cert que els nostres interlocutors haurien de fer l’esforç de reconèixer el moment precís per enviar el missatge just que pugui ajudar a canviar el nostre punt de vista, o si més no a revisar-lo per poder acceptar-lo, discutir-lo o bé rebutjar-lo. T’encoratjo a  tenir en compte totes les músiques. Adéu.

TWITTER I FACEBOOK

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

2 pensaments sobre “AMB QUINA MÚSICA T’ALCES?  

  1. Como siempre, siempre te contesto, soy un charlatan y no puedo con este pensamiento.
    Si no lo has averiguado, ya sabes que lo mio es el TANGO, y en algunos casos el FLAMENCO, cuanto mas puro mejor, se puede hacer con eso.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s