CREAR LES CAUSES!

Avui parlaré d’una llei universal poc coneguda que moltes vegades se li diu, llei de «la sort», quan en realitat hauríem d’entendre-la com la «llei de causes i efectes». Tot en l’univers està creat per una causa, res neix del no-res. Tota causa té el seu efecte i tot efecte prové d’una causa anterior. Si projecto fer algun mal al planeta, no respectant les lleis de la natura, estic creant les causes perquè el planeta sofreixi. Si il·lumino a la nit el cel amb excés, estic creant les causes per no poder veure els estels i també creo les causes perquè aus i d’altres animals es confonguin i desorientin. Si els meus pensaments són de desamor cap a una persona o col·lectiu, no trigaré a comprovar que he creat les causes de les baralles i desacords amb els altres. Si ets una persona generosa amb els altres, experimentaràs l’abundància i possiblement de forma errònia algú et dirà que ets una persona que gaudeixes de molta sort. Si no estàs d’acord amb els efectes que experimentes a la teva vida, observa amb atenció les causes que gene-res. Einstein deia que si vols resultats diferents no facis el mateix! Tot el que vius en aquest moment respon a les causes creades en el passat i tot el que crees en aquest present és el que viuràs en el futur. Així de senzill. La unitat de temps poden ser hores, dies, anys o existències. Per tant, jo avui m’alço i treballo per crear les causes que m’aportin felicitat, pau, benestar i abundància. T’hi apuntes? Adéu.

TWITTER I FACEBOOK

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s