APODERA’T!

Pren el poder de la teva vida! Com es fa això? Et pots preguntar. Doncs agafant les regnes del dia a dia i no permetent que el desànim ni la voluntat defalleixin davant de les dificultats que vas trobant en el camí. Quan t’apoderes del teu destí, actues amb prudència i amb responsabilitat, perquè saps que no podràs fer culpable a ningú més que a tu mateix, de les causes que et porten a viure els efectes del teu present. Agafar el poder de la teva vida comporta uns quants passos en qualsevol de les accions que facis o visquis. El primer pas és prendre la decisió del que vols! «vull plantar alls», «vull que l’estel voli a les 8h», «vull tindre un fill». El segon pas a fer serà accionar en la direc-ció presa del que hagis decidit. Seguidament hauràs de desplaçar els dubtes que faran trontollar les accions que hagis de fer. I finalment t’hauràs de responsabilitzar de les teves creacions, siguin petites o grans. Si actues així, a poc a poc notaràs com la vida se’t fa més fàcil i còmode, perquè està a les teves mans el teu futur des d’aquest present. Un fals apoderament de la teva vida serà actuar de forma despòtica trepitjant a tots els que s’interposin en el teu camí i sentint-te superior al que tens al costat. D’aquesta forma de procedir, en parlaré un altre dia, però està relacionada amb la manca d’amor, amb una dosi exagerada d’ego i amb l’absència de compassió. Apodera’t per fer tot allò que has vingut a fer aquí i ara! Èxit. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s