TALLAR EL CORDÓ!

Nou mesos aproximadament a la panxa de la nostra mare i naixem amb el mandat inequívoc de créixer i complir, és el que jo crec, que pot ser diferent del que creguis tu, amb els compromisos adquirits abans i durant tota la vida. Que ho fem, o no, solament depèn de la nostra decisió personal. Però no sempre és tan senzill com acabo de dir, perquè estem rodejats d’altres, de l’entorn que en diem familiars, amics, germans, pares, caps, que poden retardar, entorpir o espatllar aquest cicle. Què passa a la nostra vida si notem que en els fets importants que hem de resoldre, ens sentim desemparats, confosos, mancats de força i poder, per prendre les decisions pertinents? És que som covards? És que no estem preparats per afrontar les situacions? És que sempre decideixen d’altres les nostres coses? Podria ser una mica de tot! Si et trobes en alguna d’aquestes situacions, probablement hi ha una baula de la cadena de creixement, per dir-ho d’una forma gràfica, que no està tancada i per tant et quedes desconnectat, sense solucions, per resoldre els teus problemes. Si és així et recomano revisar si tens algun lligam “cordó” amb els pares, parella, etc., i si el descobreixes, talla’l immediatament si vols ser lliure. I pels pares que no l’han tallat, els demanaria que prenguessin consciència de com entorpeixen el progrés dels seus fills/filles, i que permetessin que les seves creacions es fessin adultes i volessin del niu. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s