JO, CALMA! I TU?  

CALMA, segons els diccionaris, equival a dir tranquil·litat, manca d’agitació o de presses. Aquesta forma d’actuar és contrària a la que ens han ensenyat d’ençà que vàrem nàixer. De fet, hem après que com més ràpid millor. Que com més intens millor. Que com més excitant millor. Que com més estressant millor… Fins que un dia fem un «pet», rebenten totes aquestes creences perverses que tant mal ens fan i caiem en un desencís i desconcert que ens fan sentir perduts en el món. Quan succeeix això, és el moment precís d’enfilar un nou graó en el procés de creixement. És cert que la societat consumista ens hi empenyerà de nou, si ens abandonem; per tant, caldrà està amatents al que creiem que és important. Podríem aprendre de la natura algunes coses útils. Els arbres, sobretot els salvatges, creixen al ritme just. Les aus migratòries calculen el temps necessari pel viatge que hauran de fer. Els salmons tenen en compte el recorregut per poder pujar a les capçaleres dels rius per pondre. Els planetes es mouen en els temps precisos per no xocar entre ells i poder guardar les distàncies precises per l’equilibri del sistema. Si observem bé, doncs, tot és equilibri en la natura i nosaltres volem manipular els temps per arribar «enlloc» i  en alguns casos emmalaltir. «Jo (el teu nom) accepto i practico la calma», pot ser una bona afirmació per practicar-la i encarar les passes en aquesta direcció. Practica, si vols. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s