EVADIR LA RESPONSABILITAT!

Hi ha moltes formes d’evasió de la responsabilitat i de la realitat. Tots en alguns moments n’hem practicat alguna, i fins i tot hem necessitat justificar la nostra actitud davant d’uns fets determinats quan no hem tingut la valentia d’acceptar la nostra responsabilitat. Evidentment el més còmode és fer veure que la qüestió que es tracta li pertany resoldre-la a un altre. Sabeu de què us parlo? Jo alguna vegada hauria d’haver fet alguna cosa concreta i he mirat cap a un altre cantó fent-me el distret. T’ha passat? Ara penso en els pares novells i també en alguns de madurs, quantes vegades s’han sentit culpables de situacions que no van resoldre en el moment just i ara els «explota» al davant? I aquells que justifiquen la seva irresponsabilitat, ajornant per demà tot el que no volen afrontar en el present? A nosaltres no ens van crear amb «closca», per protegir-nos en els moments difícils, som en aquest planeta als quatre vents per fer un camí de creixement continuat en el temps, i cada vegada que eludim les nostres obligacions, si observem atentament, veurem que s’encenen les alarmes, perquè rectifiquem les nostres actituds. El que vulgui fer-se l’orni, haurà de repetir curs o assignatura, és la llei! Viure el present, acceptant els reptes que la vida ens posa a cada moment ens ajudarà a tranquil·litzar-nos i gaudir de ser i estar «avui i aquí». Reflexionar sobre el moment que vivim ens genera preguntes i farà que busquem respostes. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s