L’AMOR HO CANVIA TOT!

Havia passat una de les etapes més esplèndides i reeixides de la seva vida. Els últims cinc anys havien estat molt prolífics i plens de reconeixements i adulacions. Se sentia molt còmode en aquelles situacions i no tenia consciència que els reconeixements l’allunyaven cada vegada més del món real. El seu «ego», cada vegada cavalcava amb més força i els reptes cada vegada eren més grans. Ja havia de començar a justificar algunes actituds i comportaments que tenia amb la gent del seu entorn. A la seva parella i les seves filles, les començava a fer responsables de la seva situació d’ofec i desànim que l’havia començat a envair. Va caure en una depressió, que mai va reconèixer, i que va anar resolent amb fàrmacs i sortides en els llocs més llunyans que podia per intentar trobar la pau que havia perdut en els darrers temps. La gent del seu entorn que sempre li havien fet costat, es van començar a distanciar, perquè subtilment notaven el seu estat malaltís. Li vaig perdre la pista durant molt temps. Fa poc, un bon amic d’ell em va comentar que durant un temps es va allunyar del món. En la seva recerca de la felicitat, va prendre consciència que sentia un menyspreu molt gran per ell i el seu entorn. La seva vida es va tornar fosca i trista, però va reaccionar a temps per fer profunds canvis interns que el van portar a redescobrir que l’amor pot enderrocar els murs de l’ «ego». Avui ja és feliç. Felicitats. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s