AFERRAMENTS I LLIBERTAT!

La rutina del dia a dia ens fa creure que tot està bé a la nostra vida i que les coses són com són i no cal canviar res. Si observem els esdeveniments, palparem a les nostres pròpies carns alguns moments d’ofec que ens immobilitzen i confonen. Són aquells moments que l’univers ens toca l’esquena per avisar-nos que alguna cosa cal modificar. Fàcilment manifestem que nosaltres fem el que volem, perquè som lliures! Cal estar-ne molt segurs, d’aquesta afirmació. Jo crec que solament és lliure aquell que no està aferrat a res ni a ningú. Realment és molt difícil gaudir d’aquesta situació i, per tant, et proposo que revisis quina és la teva. Podries començar per observar si t’és imprescindible veure diàriament un programa de televisió determinat. Si la resposta és sí, lamento dir-te que aquí tens un aferrament. I el mòbil? Com ho portes? Pots tindre’l apagat i està serè/ena? Si la resposta és sí, felicitats, en aquest aspecte ets lliure. Pots caminar sol/a, sense pensaments pertorbadors per l’absència d’acompanyants? Sí? Aleshores felicita’t, ets lliure i no estàs aferrat a cap persona! Si et conviden a sopar, pots decidir sense rebre l’autorització de la parella? No? Perdona, però no ets lliure. Quan vas per la mateixa zona, podries variar de restaurant sense pensar-t’ho dues vegades? Sí? Aleshores no estàs aferrat! Ja veus si vols ser lliure, t’has d’interrogar sobre la manera que trepitges el planeta. Pot ser divertit fer-ho. Adéu.

Segueix-me a :

 LOGO FACEBOOK PETITLOGO TWITTER PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s