I ARA QUÈ HAIG DE FER?

Algunes vegades ens ho preguntem, perquè hi ha molts moments a la vida que sembla que aquesta et deturi! De fet, possiblement ens està avisant que potser hem de variar el rumb o bé que hem de deixar de caminar sense rumb. Estudiar i entendre aquest missatge subliminar, et farà ser una persona que transitarà molt bé per la vida. La necessitat de sentir seguretat, la manca de creativitat, les pors, les experiències que ens han fet mal en el passat, ens fan caminar de forma automàtica i rutinària pels camins coneguts de sempre. Entenc que el més còmode és fer allò  que coneixes i que saps el resultat final, però hauràs d’entendre que si sempre fas el mateix, el resultat serà idèntic. Ara et proposaré una cosa molt difícil, ho entenc, per qui no té praxis d’enfrontar-se amb aquestes situacions. Si vius això, para’t, camina per la llera d’un riu, contempla la posta del sol, allunya la necessitat de trobar una solució ràpida, observa la teva respiració, somriu, deixa que els pensaments passin sense aferrar-te a cap… Si procedeixes així estàs donant un missatge molt potent a la teva ment, perquè entengui que tens total confiança en la teva persona i en la cerca de la solució encertada. Per tant, l’estratègia quan no saps cap on girar-te o no saps el que has de fer, serà asserenar-te, reflexionar, confiar en tu i en la vida i posar en pràctica l’acceptació, l’autoestima i l’adaptabilitat. Vinga  a treballar! Eh, si vols! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

2 pensaments sobre “I ARA QUÈ HAIG DE FER?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s