SÓC EL QUE AFIRMO! SÍ?

Amb aquesta moda creixent de les teràpies que prometen eines meravelloses per ser més feliços i que s’escampen com bolets, hi trobem de tot. A vegades tens la percepció que pots anar a comprar a pes en el supermercat de la felicitat. Si aprofundeixes una mica t’adonaràs que algunes de les coses que es diuen són bastant errònies. L’antiga tècnica de fer afirmacions, per posar un exemple, que tants bons resultats pot proporcionar a qui la practica, no obtindrà cap resultat si no s’entenen les regles de la ment. Observo estupefacte com algú vol canviar una pauta mental, i per tant de comportament, a partir  de la repetició monòtona d’una afirmació. He vist molta gent que ho creu així o bé li han dit que és així com es fa. Jo puc assegurar que una persona usurera, es pot afirmar tota la seva vida que és una persona generosa i no ho aconseguirà. No som el que afirmem. El que afirmo, em marca la direcció i el desig que tinc, però per aconseguir materialitzar-ho haig de fer un reconeixement seriós de les meves pautes de comportament que m’impedeixen ser com vull ser. Si m’explico prou bé, s’entendrà que cada vegada que afirmo el desig del que vull, haig de treure del meu inconscient els pensaments que impedeixen que l’afirmació que faig es materialitzi. O sigui que després d’afirmar-se que és generós, l’usurer haurà de reconèixer tot el dolor i tot el sofriment que ha causat amb el seu comportament. Practica! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

2 comentarios en “SÓC EL QUE AFIRMO! SÍ?

  1. Tens tota la raó, com deia Eckhart Tolle: les paraules són indicadors de la ment, si bé és cert que repetir-les o pensar-les en positiu no ens canviaran, són de gran ajuda… Similar a un mantra. És l’inici del canvi, la feina feixuga, com molt bé apuntes, és canviar la nostra consciència i la nostra manera de veure el món que ens envolta.
    Abraçades de pau.
    http://lavalldelespiritualitat.wordpress.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s