DÓNA’M TEMPS!

Quantes vegades ho he dit, i quantes vegades ho he sentit: dóna’m temps! Si no ets l’excepció, tu també ho deus haver dit, pensat o reclamat moltes vegades. Quan diem aquesta “frase feta”, què volem dir? De quin temps parlem? Coneixem la finitud dels esdeveniments del camí que farem sobre aquest planeta? Jo, no! I crec que tu tampoc; per tant, potser que ens posem mans a l’obra i deixem de reclamar temps inútil de futur que mai ens arribarà. L’únic moment per realitzar qualsevol tasca que sigui reclamada o bé suggerida per la nostra intuïció o per l’entorn que valorem, és el moment “PRESENT”. Si dilatem aquest moment sense encaminar la nostra voluntat i les nostres passes en la direcció correcta i continuem reclamant temps, és probable que mai puguem executar el canvi de feina, l’inici dels estudis, la venda desitjada, l’apropament a una companya o company, el trencament d’una relació tòxica, començar una dieta, iniciar un camí de creixement personal, etc. Si m’he explicat bé, ja deus haver vist que reclamar temps mecànicament i compulsivament, és una pauta mental que paralitza la nostra vida i que ens fa navegar contínuament en l’espai del passat i del futur, robant-nos el present que representa l’acció i el moment de poder. Si volem fer una cosa determinada i desconeixem el temps total que tenim, el millor que puc fer és començar ara mateix! Jo desconec el temps que viuré, per tant, actuo! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

2 pensaments sobre “DÓNA’M TEMPS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s