…I PERDONAR-SE SENSE ENGANYAR-SE, COM?  

Si ja és molt complicat entendre i fer entendre que alliberar-se del passat per mitjà del perdó, de qui t’ha fet mal, és el camí per ser més feliç, endinsar-se en l’autoperdó, encarà necessita de més dosis de coneixement, generositat i intel·ligència. Per perdonar-te d’algun fet passat que t’avergonyeix, el primer que cal aprendre és a tindre una comunicació amb un mateix sincera i objectiva. Sé que costa reconèixer la realitat, però és l’únic camí. Podríem parlar d’autoenganys per sobreviure, amb tu, en les relacions entre amics, a la feina, o amb la parella. Parlaré de les relacions de parella que en aquest moment sembla que ocupen un espai prioritari per la necessitat de sentir-se estima’t per l’altre. Moltes qüestions a resoldre entre les parelles s’eternitzen pel fet que alguns dels components, o els dos, no afronten la situació real viscuda. Ell fa anys va ser rebutjat per una dona que omplia totes les seves expectatives. Es va casar amb una altra dona, però el seu pensament sempre va estar ancorat en la que va desitjar. Per superar les dificultats de relació que això comportava, un bon dia va decidir negar el fet que ell encara desitgés aquella dona. Durant un temps va funcionar, però a la mínima dificultat en la relació es feia present l’autoengany. Solament ho podrà resoldre, quan sigui capaç de reconèixer que va estar enamorat, que va mentir a la parella i que es va mentir a ell. A partir d’aquí, amic meu, et podràs perdonar! Èxit! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s