ELS NOSTRES SECRETS!

Els secrets més ben guardats que tenim s’agrupen en tres blocs fonamentals: 1r.Tot el que vols i no pots demanar-ho, perquè no tens a qui dir-ho! És evident que t’agradaria que la teva relació de parella fos de respecte, de comunicació, de creixement, de plaer sexual, d’emoció… I ho has provat moltes vegades, però no has pogut canviar-ho. Cohabita al teu interior amb silenci. 2n.Tot el que calles, perquè no ho pots dir, ja que t’avergonyeix ser com ets! Quan recordes els fets, encara sents aquella pressió al teu estómac per haver robat la llibertat de qui era innocent. Si poguessis ara ho faries d’una altra manera. Sort que ningú et va veure! No et pots mirar i camines amb por, perquè ningú pugui descobrir-ho. Cohabita al teu interior amb silenci. 3r.Tot el que no vas fer, perquè et feia por d’esgarrar les coses! Ho veies amb claredat, però mai et vas atrevir a fer-ho, perquè no podries explicar al món de cap manera, que t’havies equivocat si erraves la solució. Cohabita al teu interior amb silenci. «Silenci-Silenci-Silenci». I amb aquesta càrrega creieu que podem viure i ser feliços? De cap manera, volent ser molt generosos, podríem dir que sobrevivim en el món! Jo no he trobat una altra forma de sortir d’aquestes situacions d’ofec, que no passin per prendre la valenta solució d’alliberar-te de tots els silencis i prendre el poder de la teva vida. Amb un llibre, amb un seminari, amb un terapeuta, amb una pregària… Prova-ho. Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s