«WIN-WIN» GUANYA – GUANYA!

Aquests mots estan de moda. Guanya – guanya! Sembla que amb aquesta forma de procedir ningú perd. Això és fantàstic, però és estrany, perquè sempre ens han inculcat que perquè algú guanyi, és necessari que un altre perdi. El que perd sempre queda en una situació incòmode i ple de ressentiment, encara que ho pugui dissimular. L’agressor tard o d’hora recollirà el que ha sembrat! La pregunta és: seria possible que, variant el nostre punt de vista, aquesta dita pogués resultar sempre verdadera? Per la gran majoria, no! T’apuntes a la minoria i analitzem una mica què cal fer per guanyar – guanyar? En l’aspecte econòmic per exemple, si tens un negoci, no enganyis mai el teu client, hi guanyareu tots dos; si treballes per un altre, fes la feina ben feta perquè mai et manqui, en aquesta empresa o en un altre. En l’amor busca que l’altre sigui feliç i et veuràs recompensat/ada. Amb els fills busca el seu creixement i recolliràs el seu amor. Amb els teus pensaments, deixa de jutjar i jutjar-te, guanyaràs en pau i el teu entorn se’n beneficiarà. Si projectes un canvi a la teva vida, que sigui beneficiós per a tu i que no perjudiqui ningú. Podríem fer un llarg llistat de pautes de funcionament, perquè la vida estigui al nostre costat i no ens maltracti, però potser seria millor entendre l’essència del que analitzem. Proposo, com a pauta, observar en les decisions importants, si tots els protagonistes hi guanyen? Sí? Doncs, endavant! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s