EL VERÍ MÉS GRAN!

Quantes coses toquem que ens poden beneficiar o intoxicar al llarg del dia? Quantes coses que veiem ens poden beneficiar o intoxicar al llarg del dia? Quantes coses fem que ens poden beneficiar o intoxicar al llarg del dia? Quants pensaments tenim que ens poden beneficiar o intoxicar al llarg del dia? Possiblement són preguntes que mai t’has plantejat, però que realment alteren la teva vida en una direcció concreta. Jo sóc un convençut que la tendència natural de la creació és aprendre a caminar cap a la felicitat, però se’ns fa difícil arribar-hi quan el camí que recorrem s’omple d’experiències que no ens complauen o bé que ens fan sentir desconfiança. Sempre he pensat que hi ha una emoció verinosa que no ens permet experimentar la felicitat! Crec que si t’obres a mirar-la cara a cara i observar-la amb confiança, estaràs d’acord amb mi que LA POR ÉS EL VERÍ MÉS GRAN d’aquest món, perquè t’empresona i t’immobilitza! El que toques, el que mires, el que fas i el que penses, pot ser alterat per l’absència de por. M’agradaria proposar-te un petit exercici, perquè puguis detectar si davant d’una situació determinada actues sense condicionant o bé estàs influït o influïda per la por. L’exercici consisteix en una sola pregunta, que et donarà la visió correcta si ets sincer o sincera en la resposta. Davant de qualsevol decisió, pregunta’t: “podria fer el contrari i sentir-me bé amb mi?”. Si la resposta és afirmativa, endavant! Adéu.

Segueix-me a : LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s