… I PERDONAR, COM?

 

Molt sovint haurem sentit que cal perdonar per recuperar l’harmonia amb un mateix i amb la persona objecte del nostre enuig. Però un es pregunta com s’ha de fer? Perquè també hem sentit tantes i tantes vegades que ell o ella ja l’havia perdonat, però que la presència de la persona perdonada o bé el record de les situacions viscudes els posen a mil! Si has sentit aquests símptomes, vol dir que potser has intentat perdonar una situació o una persona, però que finalment no te n’has sortit. Solen succeir aquestes situacions quan passa el que jo en dic, “caminar de puntetes per la vida”. Et sona aquesta actitud? Quan tenim un conflicte amb algú, quasi sempre l’analitzem des d’una òptica totalment subjectiva. El més senzill és donar-li la culpa a l’altre de tots els fets i quedar-nos aparentment tranquils. El temps posa les coses al seu lloc i en qualsevol moment tornarà a manifestar-se el teu conflicte intern. Et proposo que siguis realista i vagis per feina per resoldre aquestes situacions. El primer pas a fer és permetre’t sentir totes les emocions de la vivència, o sigui sentir la ràbia, sentir l’odi, permetre’t expulsar tota la porqueria que portes dintre del moment que vas viure. A partir d’aquest moment quan has sentit tot això, estàs preparat o preparada per perdonar-te i/o perdonar l’altre. Mai s’haurà dit prou, que perdonar és un acte d’intel•ligència pel qui ho fa i alhora t’allibera per sempre de les cadenes. Èxit. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s