QUE AQUEST ANY SIGUI MILLOR!

Així de rutinari surt de les nostres boques, “que l’any proper sigui millor que aquest”, i després afegim un somriure si el nostre interlocutor no ens interroga sobre el perquè del nostre desig. Si ens el pregunten, comencem a enumerar totes les dificultats que hem tingut durant l’any. Normalment ens quedem en aquesta etapa i quan arriba el final del mes de gener, potser mirem una mica enrere tot observant si alguna cosa o aspecte de la nostra vida ha canviat de fesomia. Alguns són més pacients i revisen la situació al cap de tres mesos, sis o dos anys… Normalment la situació no ha millorat. I si ho pensem amb una certa lògica, té molt de sentit que tot continuï igual. Solament podem tindre uns efectes diferents, si variem les causes! Així de senzill. Si vols collir raïm el millor que pots fer és plantar ceps i esperar el temps necessari per recollir els fruits. Això és el que cal fer i malauradament poques vegades estem disposats a passar dels desitjos a les accions. Us proposaré un mètode per fer petits canvis per millorar situacions. 1- Definim què és el que volem canviar. 2- Preguntem-nos si la nostra situació econòmica, mental, física o espiritual permet el canvi. 3- Si la resposta és afirmativa, decidim en quin temps volem aconseguir l’objectiu. 4- Trossegem el temps en etapes. 5- I ara ja no tenim excusa, hem de començar a caminar en la direcció correcta i treballar pel que volem. Molt d’èxit. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s