DEIXES FLUIR LA TEVA VIDA?

Poses pals, rocs, tanques o qualsevol altre obstacle, o bé deixes que les aigües de la teva vida flueixin com a llei espiritual que són? Les coses, les persones, l’abundància, la felicitat solament poden fluir a la nostra vida si els fem espai. Què vull dir? Parapetem tant les vivències, les emocions, les relacions, que qualsevol cosa nova que vulgui arribar i fluir a la nostra vida no troba l’espai suficient per sedimentar i fa sortir de mare el riu emocional que ens acompanya. En aquest punt i un cop has detectat que la situació que no et deixa gaudir de la vida cal atribuir-la al teu comportament controlador, has de començar a créixer com a persona. Primer caldrà que comprenguis que una persona que necessita control continu sobre totes les coses que li passen, és probable que sigui una persona mancada de confiança en ella i en la vida. I darrere de la manca de confiança com molt bé saps s’amaga «LA POR». Aquesta emoció és la responsable principal de l’estat de rigidesa i empresonament que sentim, quan volem iniciar un canvi. Si vols una nova feina que et faci sentir millor…»fes-li espai», si vols que els teus fills t’estimin més…»dóna’ls espai», si vols que els teus ingressos augmentin…»dóna’ls espai», si vols una nova parella que t’estimi i et respecti…»dóna-li espai», si vols un planeta més habitable…»dóna’t espai» i, així, tot el que vulguis… Confia plenament en tu. Prova-ho, el contrari ja ho coneixes! Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s