NO PODEM CONTROLAR TOTS ELS TEMPS!

Cal aprendre unes quantes coses senzilles de la vida per no enrabiar-se contínuament i viure malhumorat i trist per la incomprensió dels esdeveniments de cada dia. Hi ha unes lleis de l’existència humana i del planeta que nosaltres no podem governar per més que insistim. Que faci més calor o fred del que està fent en aquest moment, no està a les nostres mans. Que claregi una hora abans solament és possible si varies de latitud. Pots esforçar-te el que vulguis, perquè surti un rovelló al lloc que vols, fins ara em sembla que no ha estat possible aconseguir-ho. Prova-ho, però un cirerer no florirà dues vegades a la mateixa primavera. La neu solament es fon quan l’escalfor supera la seva fredor. Si serres el tronc d’un arbre, podràs veure els anys que té, és impossible que creixi amb un temps inferior, etc. Aquests fets ens haurien de portar a prendre consciència que nosaltres no podem controlar els temps de la natura ni els ritmes del planeta… Potser és que no ens toca aquesta tasca? Sobre el que sí tenim poder, és sobre la nostra ment, per ocupar-nos d’allò que ens pot fer més feliços, però sembla que aquesta tasca bàsica és la que volem ignorar i ens situem amb la crítica i la lluita de totes les coses sobre les quals no tenim el poder. Si desitges un canvi a la teva vida, el primer pas a fer és definir-lo bé, després creure que és possible, a continuació situar-lo en un temps factible i finalment ser pacient! Apodera’t! Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s