LA INCERTESA ÉS PROGRÉS!

Que la incertesa és un camí de progrés, jo ho crec fermament, encara que de sobte pot semblar contradictori, sobretot per la forma que ens han educat. La dinàmica de la vida ens porta a caminar per les mateixes voreres cada dia, cultivem les mateixes amistats, si en tenim, fem els plats escaients que ja coneixem, mirem els programes de la “tele” que tenim per costum, i fem sexe el dia que toca amb qui toca i al lloc que toca. Com podeu intuir, si us sentiu identificats amb alguns dels comportaments descrits, podeu concloure sota el meu punt de vista, que una vida excessivament creativa no la porteu, oi? Per què actuem d’aquesta manera? Quasi sempre, perquè busquem seguretats i no ens agrada explorar nous camins que comportin el risc de perdre’ns en el trajecte. Perquè el que és conegut comporta esforçar-se menys, perquè el que hem fet moltes vegades passa a formar part de les rutines de l’inconscient i ho fem mecànicament. Quan estàs preparat/ada per viure amb incerteses? Quan les pors han desaparegut de la teva vida! A partir d’aquest moment agafes les regnes de la teva vida i circules pels camins que vols per desconeguts que siguin, ja que confies en tu i estàs absent de pors irracionals que et bloquegen i t’immobilitzen. És fantàstic degustar aquest nou estat, perquè et fa sentir bé amb tu i amb tots els que t’envolten. Bé doncs, si vols et pots posar a treballar ara. Ho vols? Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s