VIUS O SOBREVIUS?

És tan diferent encara que fàcilment ho confonguem… De fet, tinc la sospita bastant comprovada que hi ha moltes persones que sobreviuen durant tota la seva vida i si els ho preguntes possiblement et diran que tenen una vida normal. Si entenem que sobreviure és el fet de romandre viu després d’una acció destructora, ens pot donar alguna pista sobre l’anormalitat del que anomenem normal. He sentit moltes vegades: “No sé què em passa? Però no estic bé”, però tristament l’anàlisi es queda aquí. Tots nosaltres hem tingut moments difícils a la nostra vida, que inevitablement ens aboquen a prendre una de les dues solucions, la bona és entendre i resoldre la nova situació i el nou repte que se’ns planteja. La que hauríem de desestimar és la que la nostra ment ens fa creure, per mandra, que no n’ hi ha per a tant i que el que ens succeeix és del tot normal. Moltes vegades, aquest és el punt de partida de molts problemes, frustracions, angoixes i ofecs que et fan “sobreviure” però que t’aparten definitivament de l’alegria de viure i et fan presoner d’una vida monòtona, trista, avorrida i sense objectius. No t’enganyis, “el pensament és creatiu” i per tant si ho creus, en aquest precís moment agafes la responsabilitat i el poder de la teva vida, convertint-te amb l’artífex de la situació present i amb la capacitat per canviar tot allò que no t’agrada. Deixa de sobreviure… Tu pots si ho vols fer. Ànims, tot està per escriure. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s