VIUS O SOBREVIUS?

És tan diferent encara que fàcilment ho confonguem… De fet, tinc la sospita bastant comprovada que hi ha moltes persones que sobreviuen durant tota la seva vida i si els ho preguntes possiblement et diran que tenen una vida normal. Si entenem que sobreviure és el fet de romandre viu després d’una acció destructora, ens pot donar alguna pista sobre l’anormalitat del que anomenem normal. He sentit moltes vegades: «No sé què em passa? Però no estic bé», però tristament l’anàlisi es queda aquí. Tots nosaltres hem tingut moments difícils a la nostra vida, que inevitablement ens aboquen a prendre una de les dues solucions, la bona és entendre i resoldre la nova situació i el nou repte que se’ns planteja. La que hauríem de desestimar és la que la nostra ment ens fa creure, per mandra, que no n’ hi ha per a tant i que el que ens succeeix és del tot normal. Moltes vegades, aquest és el punt de partida de molts problemes, frustracions, angoixes i ofecs que et fan «sobreviure» però que t’aparten definitivament de l’alegria de viure i et fan presoner d’una vida monòtona, trista, avorrida i sense objectius. No t’enganyis, «el pensament és creatiu» i per tant si ho creus, en aquest precís moment agafes la responsabilitat i el poder de la teva vida, convertint-te amb l’artífex de la situació present i amb la capacitat per canviar tot allò que no t’agrada. Deixa de sobreviure… Tu pots si ho vols fer. Ànims, tot està per escriure. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s