LA TEVA AUTOESTIMA, QUÈ?

Ja entenc que pot haver-hi molta confusió, perquè se n’ha parlat tant i tant… Molts de nosaltres hem observat aquells personatges fanfarrons que confonen l’ego, i l’autoestima, i que es dediquen a fondre el seu interlocutor amb la seva arrogància, prepotència i mala educació. D’altres són més fins i persegueixen la mateixa finalitat, però ho vesteixen del perfum, del llustre i l’embolcall necessari perquè, aquell que no matisa, se senti petit i caigui a la seva xarxa. Després tenim un altre grup que són els prudents, els que «no mereixen» aquells que es veuen incapaços, moltes vegades, de manifestar la seva opinió, perquè els sembla que no són prou bons per tindre’n, i que la dels altres sempre és més valuosa que la seva. De fet el dia que parlen acaben sentint-se culpables d’haver-ho fet. En aquest grup també s’observa una manca d’atenció i de delicadesa cap a la seva persona. Sempre estan disposats a ajudar tothom, per poder-se sentir millor, i els dispendis econòmics que fan, també són quasi sempre per als altres i rarament es tenen una atenció per a ells. Si t’identifiques dintre d’algun d’aquests grups, ja pots començar a pensar que la teva «autoestima» necessita reforçar-se. Una persona amb una bona autoestima és aquella que té una bona opinió d’ell mateix, que es respecta i que respecta els altres, i que és incapaç de fer-se autosabotatge per complaure els altres. ESTIMA’T, és una bona inversió. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s