COM ENS RELACIONEM AMB ELS MÉS GRANS?

Penso que ens convindrien algunes instruccions sobre com relacionar-nos amb les persones grans i el paper que juguen en una societat madura. Més que res per evitar veure aquests avis que corren desesperats cada matí per arribar a l’hora a deixar els seus néts i que no poden amb el seu cos ni amb la seva ànima. Hauríem de prendre consciència que una societat avançada, entre d’altres coses, seria la que respectés incondicionalment les persones, la natura, els animals i tots els sistemes pacífics de creences. Si passa això ja ens podem començar a felicitar com a poble. Sé que estem en una societat molt competitiva que ens porta a córrer contínuament sense parar, per arribar moltes vegades enlloc! Però la reflexió que plantejo és: tenim molt assumit que als infants i adolescents els podem demanar esforços físics perquè els seus cossos estan preparats per fer-los i no se’ns acut demanar-los que resolguin temes intel•lectuals pels quals no estan preparats. Crec sincerament que procedim d’una forma molt diferent amb la gent gran. Observo que poques vegades som capaços d’aprofitar el coneixement de la vida que ens poden aportar i no tenim cap pudor de demanar-los que físicament és comportin com a gent jove amb l’energia vital per tombar qualsevol dificultat que es presenti. No voldria fer moralisme, però potser valdria la pena revisar-ho? Aquí ho deixo. Una abraçada. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s