SOM? O ETS, DEPREDADOR?

Què entenem per depredador? Segons el diccionari: Consisteix en la «caça i mort» que pateixen alguns individus d’algunes espècies (presa), per part d’altres que se’ls mengen, anomenats depredadors o enemics naturals. Et recorda alguna situació que vius? A mi sí! Potser no ens maten, perquè no està ben vist, però a tots ens han caçat infinitat de vegades i pretenen menjar-nos l’espai vital perquè quedem presoners del seu estratagema. Si no prens consciència d’aquesta situació et converteixes en un exemplar únic per ser devorat. De què parlo? Dels poders fàctics que manipulen les realitats, perquè estiguem entretinguts. Dels que et donen diners fàcilment mostrant-se com anyells i es converteixen en llops quan no els els pots retornar en el termini. De la teva exparella que rabiosa per la nova situació, està fent contínuament xantatge emocional als fills d’ambdós. Del teu o teva cap, que et mira com un objecte sexual i et devora quan no atens les seves demandes. Dels pares, les tietes i els avis… que abusen del rol de desvalguts per fer-te esclau al seu costat. I dels fills que manipulen les febleses dels pares i els neguen poder ser autosuficients… «Qui estigui lliure de culpa que llenci la primera pedra!» Amiga, amic, tu ets l’artífex de la teva vida, cuida’t, respecta’t i fes-te respectar per allunyar-te per sempre més dels «depredadors». Fes silenci a la teva vida per observar-la! Un bon discerniment! Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s