LA VIDA ET PARLA, APRÈN A ENTENDRE-LA!

Quantes vegades la vida dóna un gir inesperat i comencem a rondinar, a creure que la “mala sort” de nou ens visita i automàticament encadenem tota una sèrie de decisions que en un altre moment veurem amb claredat que vàrem errar? T’ha passat algunes vegades? Moltes? A mi també! És normal que succeeixi, perquè nosaltres tracem un pla i solament preveiem aquella forma de portar-lo a terme, mentre que la “vida” el “nostre jo superior” o el “pla diví”… té altres alternatives que ens poden ser més útils pel nostre creixement. I com sé jo que quan les coses no surten com les he previst, no és a causa de la meva “mala sort”? Aquesta reflexió et portarà al desllorigador final. Observar la vida, entendre el que et diu, forma part de l’aprenentatge de viure. Quan comencem a caminar caiem moltes vegades, però instintivament ens tornem a alçar i arriba un moment que despertem a l’alegria d’aguantar-nos tots sols; si els dubtes i les pors haguessin estat presents, avui possiblement encara no caminaríem. Passa el mateix en el nostre dia a dia, hem d’apartar els dubtes i confiar en nosaltres i en la nostra intuïció, així donarem un senyal inequívoc a l’univers que l’entenem i que estem amatents, al llenguatge que utilitza per guiar-nos cap al lloc que serà millor pel nostre progrés i creixement. Això és el que penso i intento practicar. Potser et semblarà una mica “esotèric”, però funciona. Prova-ho. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s