I ESTIMAR QUÈ ÉS?

Qui et va explicar què era estimar? Ho recordes? Potser ningú? Potser un amic o bé una amiga? Potser algun representant d’alguna religió? A l’escola? Amb alguna trobada de meditació? Algun hippy? Podria ser que ningú t’hagués parlat mai de què és estimar! Així estàs avui, aquí i ara. Fixa’t que senzill “estimar” però estimar a qui? Estimar què? Estimar com? Ja veus que no és tan fàcil definir-ho. Estimar una professió, és aquell plaer que sents per totes les accions que fas al voltant d’allò que omple la teva vida professional; si no sens plaer és que no l’estimes i el millor que pots fer és canviar d’ofici. Estimar la natura comporta sentir un respecte molt gran per tot el que envolta el nostre medi, representa col•laborar en la preservació de tot allò que ha estat creat per gaudir tothom que vulgui; si no sents res per la natura, potser hauràs d’iniciar algun diàleg amb les formigues que t’aportaran tendresa i sensibilitat, si ho vols fer! Estimar aquest noi o aquesta noia, és sentir-te còmplice en la vida de l’altre, és sentir-te el complement d’ell o d’ella, és experimentar aquella empatia que et provoca que el cor se t’acceleri per la seva presència o pel record d’aquell moment, és emocionar-te per allò que els dos intuïu i que encara no s’ha manifestat… L’amor és experimentar el deliri d’allò inexplicat, l’amor ho cura tot. Si no sents això amb la persona que comparteixes la vida, el millor que pots fer és aprendre. Visca l’amor. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s