I ESTIMAR QUÈ ÉS?

Qui et va explicar què era estimar? Ho recordes? Potser ningú? Potser un amic o bé una amiga? Potser algun representant d’alguna religió? A l’escola? Amb alguna trobada de meditació? Algun hippy? Podria ser que ningú t’hagués parlat mai de què és estimar! Així estàs avui, aquí i ara. Fixa’t que senzill «estimar» però estimar a qui? Estimar què? Estimar com? Ja veus que no és tan fàcil definir-ho. Estimar una professió, és aquell plaer que sents per totes les accions que fas al voltant d’allò que omple la teva vida professional; si no sens plaer és que no l’estimes i el millor que pots fer és canviar d’ofici. Estimar la natura comporta sentir un respecte molt gran per tot el que envolta el nostre medi, representa col•laborar en la preservació de tot allò que ha estat creat per gaudir tothom que vulgui; si no sents res per la natura, potser hauràs d’iniciar algun diàleg amb les formigues que t’aportaran tendresa i sensibilitat, si ho vols fer! Estimar aquest noi o aquesta noia, és sentir-te còmplice en la vida de l’altre, és sentir-te el complement d’ell o d’ella, és experimentar aquella empatia que et provoca que el cor se t’acceleri per la seva presència o pel record d’aquell moment, és emocionar-te per allò que els dos intuïu i que encara no s’ha manifestat… L’amor és experimentar el deliri d’allò inexplicat, l’amor ho cura tot. Si no sents això amb la persona que comparteixes la vida, el millor que pots fer és aprendre. Visca l’amor. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s