EM PUC ENAMORAR? I CONTINUAR…

Si estàs bé emocionalment, sí! En cas contrari és millor que et prenguis el temps necessari per resoldre unes quantes coses que en cas de no fer-ho condicionaran la resta de la teva vida. M’explicaré, quan busques o bé trobes un nou company o companya per compartir una part de la teva vida, has d’estar preparat per no sofrir ni fer sofrir a l’altra. Tristament ens han ensenyat moltes coses que no ens seran útils per a res en tota la nostra vida i han obviat incidir sobre coses tan important com són per exemple, com ens hem de relacionar dintre d’una societat que hem de compartir de forma civilitzada, tolerant i democràtica. Els educadors han oblidat que aquest planeta es nodreix d’éssers humans que naixem a partir d’una relació sexual, sigui amorosa o no! I per tant seria molt important instruir en el moment adequat en coneixements suficients perquè sapiguem què representa el procés de creació d’un nou resident. I aprofitant que som bastants que ens movem per aquí, també algú s’hauria de preocupar per instruir-nos com ens hem de comunicar correctament. També seria bo que fessis una reflexió sobre tot allò que no t’agrada de la teva forma de ser i que busquessis eines per afrontar aquests temes en la teva futura relació. Segurament que hi ha més coses, però agafa aquestes com una pinzellada. Si tens respostes a les qüestions exposades, no crec que corris cap risc d’enamorar-te i continuar… Felicitats. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s