COM VA LA TEVA RESPIRACIÓ?

Em falta aire! No sé què em passa, per què no puc respirar? Si tot el que m’envolta és oxigen, què m’impedeix que el meu aparell respiratori faci la funció per a la qual va ser creat? Quantes preguntes que queden sense resposta si no ets capaç d’entendre què provoca aquest ofec! Te’n puc dir algunes… Fins que vas arribar als vuit anys, et varen dir aproximadament cent mil vegades que «no» a algun desig que vares expressar. Pots imaginar que darrere de cada «no» hi va haver una frustració que va alterar el teu sistema nerviós i el teu aparell respiratori. Saps que quan et contrarien prems els llavis inconscientment i t’empasses l’aire? Cada vegada que fas aquesta acció reprimeixes l’entrada d’aire als teus pulmons i sense adonar-te’n vas perdent capacitat respiratòria i per això deus haver observat que en alguns moments necessites donar entrada a una quantitat extra d’aire, perquè tens la sensació que t’estàs ofegant. Al llarg dels anys si no aprens la forma de resoldre els conflictes diaris que puguis trobar-te, la capacitat respiratòria anirà minvant i la teva salut és debilitarà, i tu és possible que ho acceptis com una cosa natural, però no t’enganyis, perquè de natural no en té res! Et proposo un camí per cuidar la teva salut. Davant de qualsevol problema o dificultat, mira-te’l de cara, pren una respiració profunda, i si cal tres, i després confia i resol-ho; si ho fas, no se’t tallarà més la respiració. Practica. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s