AQUÍ NO TENIM WI-FI!

T’ho pots imaginar? Aquest cartell penjava d’un establiment en el qual vaig sopar l’altre dia. Em va semblar fabulós! I tenia un altre afegitó: «podeu parlar», encara més bonic i interessant. T’espanta la idea? Entén-me no vull dir estar en un lloc que no tingui Wi-Fi, sinó que puguis parlar. Tinc la impressió que cada vegada ens resulta més fàcil, interessant, seductor o modern, parlar-nos teclejant el mòbil que mirar-nos als ulls i utilitzar la paraula com a vehicle de transmissió de coneixement, d’informació o de seducció. Tinc l’esperança que aquesta actitud respongui a un «virus» al qual encara no hem trobat la medicació adequada, perquè ens espongi els temps d’estar penjats del Wi-Fi. Per què no fas l’esforç de mirar-lo/la a la cara i veuràs que no té cara d’emoticona sinó que és un rostre de veritat que somriu quan rep un missatge que li agrada, que mou la cella quan allò que li acabes d’anunciar no l’acaba de convèncer, que els seus llavis i els seus pòmuls s’enrogeixen per aquestes manifestacions libidinoses que li acabes de comunicar… Què, com va? Millor? Deixes el mòbil una estona? Pobre ja mereix un descans, perquè fa molts anys que no el deixes descansar, i els teus dits també perquè, si t’hi fixes, ja en tens algun que s’ha deformat de tant teclejar. Encara que estiguis sol, viatjant, o descansant, seria bo per la teva pròpia higiene mental, que et donessis pauses i com una parella infidel li fessis el salt, al teu mòbil! Èxit. Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s