SORTIR DEL LLOC ON ETS!

Et proposaré un camí de 10 passes per sortir del lloc que no t’agrada. Cal ser valent/a i creure en un mateix i deixar-se de determinismes i fatalismes i de la bona sort i de la mala sort. Va, agafa les regnes de la teva vida i deixa de culpar-te i culpar el món de la teva situació. No cal que te les creguis a priori, et demano, senzillament, que intentis posar-les en pràctica. Pas 1 – Accepta la teva realitat sigui la que sigui, sense criticar-te. Pas 2 – Decideix si vols variar la teva realitat present i amb quin temps. Un any et sembla bé? Menys temps potser et portarà a una situació d’estrès! Pas 3 – Defineix quin camí agafes per fer el canvi, continues al lloc on ets o bé varies de residència, de treball d’amics o bé de parella? Pas 4 – Posa’t en acció i dirigeix les passes cap a la nova realitat. Pas 5 – Cultiva la confiança, creu-te que el camí triat és el correcte. Aparta la por que et paralitza. Pas 6 – No defalleixis en les primeres dificultats, posa voluntat incondicional en el teu quefer diari. Pas 7 – Visualitza, des de la serenitat i la pau, com el teu projecte es realitza en el temps i omple’l de llum. Pas 8 – Confia, treballa, confia, treballa, confia, treballa, confia, treballa, confia, treballa i després confia i treballa. Pas 9 – Viu la realitat que estàs construint com si ja hagués arribat a la teva vida. Pas 10 – Dóna gràcies a l’Univers, perquè t’ha concedit la teva petició. Ets l’artífex de la teva vida i de la teva història. No et fallis. Èxit! Adéu.

Segueix-me a :  LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s