CRISI, CRISI I CRISI!

Crisi interna? O bé crisi externa? Què ens afecta més? Les entenem i sabem analitzar? Estem parlant del mateix o són dues coses diferents? Com vius aquest moment, si malauradament estàs en el grup dels que la sofreixen? I tu que ets a l’altre cantó, què has de fer per no veure i ignorar la situació actual? Millor que no formis part del grup dels que han provocat aquestes situacions, perquè realment series mereixedor de compassió. M’agradaria parlar del primer grup, que sofreix les conseqüències d’aquesta crisi ferotge i que els porta en carrerons sense sortida aparent, que ofeguen, i provoquen molt de sofriment i desencís per viure. Ja entenc que si formes part d’aquest grup possiblement ara el que menys de gust et ve, és que algú et sermonegi i no resolgui res del que et preocupa de forma immediata. Entendré que m’engeguis a pastar fang i que abandonis la lectura, és totalment comprensible, però si ets dels tossuts que encara continues llegint, permet-me apuntar-te una cosa bàsica per sortir de situacions complicades. El primer que cal que entenguis, és que qualsevol transformació la pots fer exclusivament des del teu interior, no cal buscar solucions ni excuses a l’exterior perquè si ho fas no resoldràs la teva crisi. L’altra cosa a valorar és el nivell de confiança «absència de por» que estiguis disposat o disposada a assumir. I després confia i treballa, confia i treballa, confia i treballa… Jo confio en tu! Adéu.

Segueix-me a :                               LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s