NO SÉ QUÈ EM PASSA!

Aparentment estaves bé, tranquil•la i de cop i volta, un estat de confusió, de nerviosisme, d’ofec, d’inseguretat i de por, ha envaït tot el teu ser i no saps com reaccionar i no saps el perquè arriba aquesta situació a la teva vida en aquest moment. Ho has experimentat alguna vegada? Que desagradable és sofrir-ho! Poden ser diferents causes les que et facin experimentar aquests moments. Tractaré d’explicar-te’n algunes. Si per exemple has experimentat en el passat alguna situació desagradable amb algú que en aquest moment recordes… et pot dur a aquesta situació. La manca de confiança sobre un esdeveniment que no es materialitza, també et pot portar aquí. Un somni que no saps processar per discernir el que et diu. La incomprensió de la teva parella per un objectiu que no compartiu. Sentir-te sol/sola, és una altra possibilitat. La manca de recursos materials per fer front a situacions econòmiques complicades, porta inevitablement a aquests estats mentals alterats. I què podem fer en aquestes situacions? Diverses coses, però te n‘explicaré una que funciona i si vols la pots experimentar si et trobes en alguna d’aquestes situacions. 1 – Observa què ha succeït pocs moments abans de la teva alteració. 2 – Seu tranquil•lament i pren tres respiracions profundes. 3 – Visualitza que amb 24 hores la situació s’ha resolt. 4 – Continua respirant, afirmant-te que “confies plenament amb tu”. Deixa passar el temps… Adéu.

  Segueix-me a :                               LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s