NO SÉ QUÈ EM PASSA!

Aparentment estaves bé, tranquil•la i de cop i volta, un estat de confusió, de nerviosisme, d’ofec, d’inseguretat i de por, ha envaït tot el teu ser i no saps com reaccionar i no saps el perquè arriba aquesta situació a la teva vida en aquest moment. Ho has experimentat alguna vegada? Que desagradable és sofrir-ho! Poden ser diferents causes les que et facin experimentar aquests moments. Tractaré d’explicar-te’n algunes. Si per exemple has experimentat en el passat alguna situació desagradable amb algú que en aquest moment recordes… et pot dur a aquesta situació. La manca de confiança sobre un esdeveniment que no es materialitza, també et pot portar aquí. Un somni que no saps processar per discernir el que et diu. La incomprensió de la teva parella per un objectiu que no compartiu. Sentir-te sol/sola, és una altra possibilitat. La manca de recursos materials per fer front a situacions econòmiques complicades, porta inevitablement a aquests estats mentals alterats. I què podem fer en aquestes situacions? Diverses coses, però te n‘explicaré una que funciona i si vols la pots experimentar si et trobes en alguna d’aquestes situacions. 1 – Observa què ha succeït pocs moments abans de la teva alteració. 2 – Seu tranquil•lament i pren tres respiracions profundes. 3 – Visualitza que amb 24 hores la situació s’ha resolt. 4 – Continua respirant, afirmant-te que «confies plenament amb tu». Deixa passar el temps… Adéu.

  Segueix-me a :                               LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s