L’HOME EQUÀNIME!

Llegint un conte hindú sobre l’home equànime vaig entendre moltes coses de la vida i de com ens la compliquem. Pels qui no el coneguin, va d’un home vidu amb un fill que malgrat que li passen coses, aparentment, bones i dolentes a la vida, ell no s’immuta i continua el seu camí i la gent que l’observa descobreix al llarg del temps que les coses que en un moment li passaven i que semblaven negatives resulten jugar al seu favor i, per tant, són efectes positius de les causes anteriors. Defineix el diccionari com a persona equànime: «Que és sempre persona equilibrada, d’ànim serè i just en tots els casos i envers tothom». Podem dir aleshores que qui té una actitud equànime és una persona amb moltes possibilitats per gaudir de la vida i ser feliç. Possiblement un exemple podria il•lustrar millor la idea que vull introduir. Sabem que s’estan passant uns moments difícils en l’àmbit econòmic, social i familiar, però malgrat les dificultats, jo estic convençut que algunes situacions es poden resoldre i capgirar veient oportunitats de canvi allà on aparentment semblaria que la vida se’ns gira d’esquena. Per què no intentes provar-ho? A la propera dificultat o pertorbació del dia a dia, que sempre és semblant, perquè ja el coneixes, en comptes de rebotar-t’hi, actua com una persona equànime i observa què t’està passant, què pots aprendre de la nova situació i quines passes pots fer, perquè la nova situació jugui al teu favor. Èxit. Adéu.

                                   Segueix-me a :                               LOGO TWITTER PETITLOGO FACEBOOK PETITclica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s