COLLIM EL QUE SEMBREM!

Així de senzill, collim el que sembrem; malgrat aquesta evidència quantes vegades volem recollir allò que no hem sembrat o bé plantem el que no volem collir? M’agrada aquesta metàfora, perquè dóna peu a obrir els ulls per entendre el que passa a la nostra vida i perquè d’una vegada per sempre ens puguem situar «en el punt de poder» que comporta portar les regnes de la vida. Si la frase «collim el que sembrem» te la creus i la incorpores a la teva vida, acabes de fer una passa de gegant cap a l’èxit. A partir d’aquest moment ja no caldrà que culpis a ningú dels teus desenganys, de la teva mala sort, de les teves relacions, de la teva parella, dels teus mals, del teu pes, dels teus fills, dels teus pares, etc., etc., etc. Podríem dir que acabes d’entrar en el «regne de la responsabilitat», ja que quan alguna cosa no t’agradi, et podràs preguntar tot seguit, què vas plantar anteriorment i «per a  què t’arriba això a tu aquí i ara?». Dit d’una altra manera, per què el teu present és tan fantàstic o bé tan fastigós? Com algunes vegades manifestes! Observar la teva realitat dia a dia et farà entendre on has errat en els teus pensaments, en els teus comportaments i en les teves paraules. Crec fermament que som constructors de la nostra vida i que les nostres decisions estructuren el nostre esdevenidor, així que admetent l’atzar i el karma com un factor més, m’agrada pensar que «cullo el que sembro». Fins  un altre dia. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT               clica newsletter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s