ESTIMAR ÉS LA CLAU!

No sé ben bé quins pensaments, actituds o creences s’instal•len a la nostra vida per fer-li variar el rumb, però he experimentat que hi ha moments que vivim extremadament feliços i d’altres que és com si desconnectéssim de la vida, del món i que ens porten molt sofriment. Has observat que hi ha èpoques de la nostra vida que sembla que tot l’univers estigui conjurat en la mateixa direcció i que tot el que fem o bé toquem es giri en contra nostre? I en altres moment no saps el perquè varien les situacions i els esdeveniments de tal manera que tot el que fem o toquem es converteix en fets plaents i gaudim de pau  i benestar. Durant molts anys he intentat entendre per què experimentem aquests canvis en la nostra vida, i quina és la clau per ser feliç? Ara després de moltes bufetades i de molt de sofriment comprenc que «la clau és estimar!». Sembla que definir-ho així sigui agafar una frase feta del diccionari i aplicar la recepta. La realitat és que entendre i practicar aquesta afirmació comporta acceptar la diferència dels altres, sense barallar-te per les raons que no comparteixes ni iniciar cap lluita per imposar el teu sistema de creences. Estimar també és la capacitat que tenim d’entregar-nos a l’altre, perquè ens plau, incondicionalment, sense esperar res a canvi. Tindrem més capacitat d’actuar d’aquesta manera si som capaços de començar per estimar-nos a nosaltres. Perquè ja saps, solament pots donar allò que tens! Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s