ELS NOSTRES PENSAMENTS !

I finalment m’estava preguntant quin serà el final d’aquest pensament, quan el tindràs  entre les mans. Podràs decidir diverses coses: llegir-lo, ignorar-lo, estripar-lo, fer veure que l’has llegit, opinar de forma diferent, creure que tu ja tens les teves pròpies idees i que no cal que ningú interfereixi en la teva vida o bé tacar-lo amb el cafè que queda entre la tassa i el plat i llençar-lo a les escombraries; tret que el rebis digitalment, en aquest cas tindràs l’opció d’esborrar-lo definitivament del teu present. Quantes coses podem fer amb els pensaments escrits! Una altra cosa és com gestionem els que passen per la nostra ment i que utilitzem o no segons els nostres hàbits i costums. Quants pensaments poderosos se t’han escapat per no prestar-hi l’atenció que mereixien i després n’has reclamat la paternitat que mai et reconeixeran? Quants pensaments tòxics han envaït la teva ment i continuen presents dia a dia condicionant-te la vida i la felicitat? Si hi penses veuràs que solament són pensaments i, per tant, si vols i aprens la forma de fer-ho, pots variar-los, fer-los créixer, comunicar-los o bé substituir-los per uns de nous que et portin alegria, pau, amor i estabilitat emocional. Sembla tan senzill, oi? Doncs ho és! Encara que et costi creure-ho no hi ha edats limitadores per aprendre a créixer i estimar-te. Cada dia surt el sol… Sí, ja sé el que penses, però el sol hi és. No et rendeixis, un pensament no s’ho val. Adéu!

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s