QUIN PERFUM REBEM?

Ahir passejant per la plaça de Catalunya la meva companya em diu: mira qui hi ha! I en el mateix moment,  vaig fer cent vuitanta graus en la trajectòria i vaig continuar en sentit oposat. Us ha passat alguna vegada? A mi sí, no és la primera, i penso que és un bon tema per reflexionar. Per què amb algunes persones ens llancem als seus braços i en d’altres les esquivem tot just quan notem la seva presència? Per no ser políticament incorrecte diria que depèn del “perfum” que captem o coneixem de l’altre. Algunes actituds que ens allunyaran dels altres poden ser: si per norma utilitzem la provocació en el debat de les idees, si constantment en la nostra interrelació toquem o colpegem el nostre interlocutor, si la crítica és la nostra bandera de les relacions, si tot ho veiem des de l’òptica de la derrota i el pessimisme, si quan trobes algú t’han de donar l’excusa pertinent perquè els deixis en pau i puguin marxar… Possiblement tu n’afegiries algunes més i no t’equivocaries. Per tant, si volem desprendre un bon “perfum” i rebre abraçades, rialles i bon rotllo el primer que haurem de fer és canviar tots els paràmetres anteriors en positiu i aprendre a respectar el nostre interlocutor com a persona diferent a nosaltres, permetent el diàleg i allunyant-nos del nostre monòleg per fer que la trobada sigui agradable i còmoda de tal forma que just després d’acomiadar-nos hi hagi desig d’un nou retrobament. Practiquem? Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

2 comentarios en “QUIN PERFUM REBEM?

  1. No volia escriure cap comentari perquè vull aprendre a escurçar el meu monòleg al màxim. I ja no dic res més perquè és més profitós per a mi reflexionar sobre el que tu dius 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s