CONTROLES EL PLOR?

El que fa anys no s’entenia o es consideraven coneixements banals o supersticions, avui una part de la ciència ha demostrat que és real i que moltes de les  malalties que desenvolupem van precedides d’esdeveniments traumàtics que hem patit. El Dr. Hamer el 1981 va presentar-ho com a tesi post- doctoral a la Universitat de Tübingen, Alemanya. Però ja sobre el 1900, William Osler, metge polifacètic canadenc, postulava que els òrgans ploren les llàgrimes que els ulls no poden vessar. Aquí  és on volia arribar perquè he sentit tantes i tantes vegades: “És que no puc plorar… És que tinc com un nus a l’estómac… És que no ploro perquè no m’està permès”, etc. Quan reprimim aquest sentiment per la mala informació rebuda sobre la gestió de les emocions estem aplanant el camí perquè  un problema de salut entri a la nostra vida. Viure bé, amb bona salut, de forma alegre i creativa, comporta un exercici de coneixement  i creixement per part nostra. Però malauradament sempre tenim l’excusa de deixar per a demà allò que tant ens interessa fer avui i, és clar, aquest demà no arriba mai perquè qui proclama com a bandera el demà mai està instal·lat en el present. Si et sents identificat/da amb alguna d’aquestes pautes de comportament, t’encoratjo a buscar solucions mitjançant la lectura, l’assistència a seminaris de creixement personal o per mitjà d’una teràpia que t’allunyi del sofriment. Fins a una altra. Èxit. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s